NAIS U VELIKOJ PLANI DOČEKUJE BEOGRADSKE SINGIDUNUM I SOKO

Izvor: Niški portal | 28-May-2021 | 00:49
U subotu 29.05.2021. godine sa početkom u 10.30 odigraće se turnir u košarci u kolicima „Trofej Velika Plana 2021".
 
Sportski savez opštine Velika Plana (SSOPV), pod pokroviteljstvom Opštine Velika Plana, a u saradnji sa Savezom košarkaša u kolicima Srbije (SKKS) i KKK „Nais" – Niš, a uz podršku Turističke organizacije Velika Plana (TOVP) organizuje ovaj turnir. Na turniru učestvuju tri ekipe: KKK „Nais" – Niš, KKK „Singidunum" – Beograd i KKK „Soko" – Beograd.
 
 
Utakmice na turniru se boduju za tekući šampionat Srbije u košarci u kolicima – Prvu ligu Srbije (PLS). Podršku organizaciji turnira će dati i studenti Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu, kao volonteri.
 
„Singidunum je apsolutni favorit turnira, tu nema dileme. Šampion je države, imaju najbolje i najiskusnije igrače. Protiv KKK Soko tražimo svoju šansu. Na papiru je KKK Soko favorit, imaju iskusnije igrače, dobili su nas dva puta ubedljivo na prijateljskim utakmicama tokom prošlog oktobra, ali smo ih pre par sedmica dobili na njihovom terenu u prvenstvenoj utakmici. Dobro smo trenirali, daćemo sve od sebe na terenu." – rekao je Slaven Nonković, igrač KKK Nais.
 
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
tsY z9v
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: