Deda Mrazovi vilenjaci pobegli, a ako IH vidite negde, slikajte, snimite, pišite ZOO Planetu

Izvor: Niški portal | 13-Dec-2022 | 22:20
NOVOGODIŠNJI ZOO KUTAK SA ODBEGLIM VILENJACIMA I DEDA MRAZOM
 
ZOO Planet ove godine novogodišnje dane planira sa Deda Mrazom, Vilenjacima i Sneškom, a planirano druženje nosi naziv "Novogodišnji ZOO kutak"
 
 
Posetioci će moći da uživaju u novogodišnjoj čaroliji, da prave čestitke, slikaju se, jašu konje 17.,18. i 24 - 30. decembra od 18 do 21 časova, ali ukoliko žele da učestvuju u ceremoniji dolaska Deda Mraza 17., 18., 24., 25. i 30. decembra, tada je potrebno da se u ZOO Kutku bude najkasnije do 18.20 časova, kako bi se svi zajedno družili sa njim.
 
 
 
"Ukoliko želite da Deda Mraz dodeli paketić vašem detetu, molimo vas da ponesete paketić i da isti uručite vilenjacima u ZOO Kutku", najavljuju iz ZOO planeta.
 
Ceremonija dolaska Deda Mraza je u 18.30 časova.
 
"Deda Mrazovi vilenjaci pobegli su sa severnog pola i došli u Niš da malo odmore od pakovanja paketića. Dok ih Deda Mraz traži, oni se zabavljaju po gradu, obilaze znamenitosti i na kraju dolaze u ZOO Kutak, upravo tu će se i Deda Mraz sresti sa njima i Sneškom", dočaravaju organizatori događaj.
 
Do početka programa 17. decembra, u ime Deda Mraza, pozivamo sve građane koji vide vilenjake, da ih slikaju i slike objave na Facebook i Instagram stranicama Udruženja ZOO Planet, dodaju dalje.
 
Fotografije sa prošlogodišnjeg programa, ZOO Planet i posteri i fotografije odbeglih vilenjaka. Detalji na linku Zoo Planeta.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
eEO FUL
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: