Na brdu iznad Niša sa koga se grad najbolje vidi, nalazi se restoran Vis

Izvor: Niški portal | 29-Nov-2018 | 14:23

Restoran Vis se nalazi na Kameničkom visu, brdu iznad Niša sa koga se grad najbolje vidi. Stiže se putem koji vodi kroz vinograde i polja, iznad sela Kamenica, a kako se penjete sve više, vazduh postaje sve lepši, a pogled na grad koji ostaje iza vas, sve bolji. Sa terase restorana pogled je najbolji, a panoramu grada možete pogledati i sa obližnjeg vidikovca.

Prijatan ambijent objekta, nadmorska visina od 750 - 800 m, šumsko rastinje i čist vazduh su dovoljni preduslovi da ljubitelji prirode i dobre kuhinje dođu.

Restoran Vis vredi posetiti, a pravi je trenutak onda kad poželite da pobegnete iz grada i da se nađete u prirodi, a želite i da pojedete nešto. Na meniju su nezaobilazna tradicionalna srpska jela, poznati specijaliteti sa roštilja, a posebno treba napomenuti da se u restoranu može pojesti i divljač. Srneća pohovana šnicla i srneći uštipci su specijalitet ove kafane, a ima i srnećeg gulaša.

Na meniju je gotovo sve što volimo iz naše domaće kuhinje, a iz restorana preporučuju i domaći sir i rakiju, sezonske salate i razne čorbice.

Ponuda na Vinskoj karti je bogata i kvalitetna i poznate vinarije su na spisku. Vredi pomenuti Vinariju PIK Oplenac i njihova vina Tron, Monarh i Vila. Od ostalih vinarija, u ponudi ima i Aleksića, Radovanovića i naravno Plantaže, Tikveš, Stobi, Rubin.

Uvek je pravi trenutak za opuštanje uz čašu kvalitetnog vina i hrane u dobrom društvu i prijatnom ambijentu. Promocija vina vinarije PIK Oplenac i degustacija sukane pite, 01.12.2018. god. Uz muziku uživo od 14-18h u RESTORANU VIS.

Čekamo vas da zajedno proslavimo.

Više informacija o ovom ugostiteljskom objektu, možete pogledati u sekciji POSLOVNI RUČKOVI.

Komentari
0
Pošalji komentar
QK3 xPZ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: