Niš do juna dobija modernu streljanu

Izvor: Niški portal | 25-Feb-2019 | 08:20

Prvi malo topliji dani omogućili su nastavak radova na izgradnji multifunkcionalne streljane u Čairu, posle dvomesečne pauze zbog perioda hladnog vremena koje nije dozvoljavalo građevinske radove.

Gradonačelnik Darko Bulatović i predstavnici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte koji i vode realizaciju ovog projekta, obišli su gradilište kako bi proverili da li se radovi odvijaju po ugovorenoj dinamici.

Predstavnici izvođača, kompanije Gas oil, izneli su uverenje da  će projekat  biti zaršen u predviđenom roku, odnosno pre početka letnje sezone, i da se radovi odvijaju bez poteškoća.

Perica Krstić iz KLERP-a istakao je da je reč o objektu od oko 2000 kvadratnih metara koji će, pored moderne streljane na spratu, sadržati i sanitarni čvor i terasa za sunčanje za korisnike kompleksa otvorenih bazena, svlačionice i prateće prostore prema pravilima Međunarodne streljačke federacije, dok će prostor u prizemlju, kako je rekao, najverovatnije biti iskorišćen za kuglanu za rekreativce, što će upotpuniti sadržaje sportskog kompleksa u Čairu.

Gradonačelnik Bulatović je rekao da je ovo ulaganje još jedan dokaz da Grad Niš ima ozbiljne namere kada je razvoj sporta u pitanju. Za izgradnju streljane, kako je rekao, iz gradskog budžeta izdvojeno je nešto više od 67 miliona dinara, dok je ostatak novca neophodnog za završetak projekta, od oko 40 miliona obezbedilo Ministarstvo privrede

Komentari
0
Pošalji komentar
bWq EOV
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: