Novogodišnji program Dečijeg kulturnog centra Niš

Izvor: Niški portal | 20-Dec-2022 | 21:08
Večeras su na prvom Festivalu dečijih i omladinskih pozorišta svoje predstave izvele su OŠ "Sveti Sava", OŠ "Dušan Radović", OŠ "Ratko Vukićević" i dramska sekcija Dečijeg kulturnog centra Niš. Pozorišni festival Dečijeg kulturnog centra Niš "Prozorište", izvodi se uz podršku Ministarstva kulture i informisanja.
 
 
 
 
U nastavku raspored satnice za program u narednim danima: 
 
 
26. – 28.12.2022. – Prednovogodišnje priredbe kreativnih radionica
27.12.2022. 18 sati, glavna sala DKCN – Novogodišnji koncert muzičke sekcije gitara
28.12.2022. 18 sati – Gostovanje i učešće Dečijeg kulturnog centra Niš u novogodišnjem programu „Novogodišnja čarolija, na otvorenoj sceni u Zabavnom parku „Šarengrad“ u Kruševcu“ u organizaciji Turističke org. Kruševca.
28.12.2022. 18 sati, glavna sala DKCN – Novogodišnji plesni šou u saradnji sa „Teatro dance studio“
30.12.2022. 16 sati, glavna sala DKCN – Novogodišnja predstava Dečijeg kulturnog centra Niš „OBRNUTA ZIMSKA PRIČA“ u izvođenju dramske sekcije dečijeg i omladinskog pozorišta DKCN
 
Novogodišnja predstava „OBRNUTA ZIMSKA PRIČA“
Dok se Deda Mraz sprema za Novu Godinu, angažuje naučnika koji će mu pomoći da brže deli poklone. Vremenska mašina se kvari i Deda Mraz biva zaglavljen na plaži Maldiva zajedno sa svojim prijateljima. Pingvin,otopljeni sneško, Deda Mraz, ludi naučnik..., samo su neki od likova koji će vam izmamiti osmehe i provesti vas kroz nesvakidašnju novogodišnju priču, najavljuje Dečji kulturni centar.
Komentari
0
Pošalji komentar
ohp T5G
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: