Dodela paketića deci iz socijalno ugroženih porodica uz Deda Mraza i program klizanja

Izvor: Niški portal | 30-Dec-2020 | 10:01
Humanitarna akcija "Klizalište otvorenog srca" za decu iz socijalno ugroženih grupa
 
U sredu 30. decembra sa početkom u 19:30h, na klizalištu u okviru SC Čair, održaće se humanitarnu akciju "Klizalište otvorenog srca" namenjenu deci iz socijalno ugroženih porodica.
 
Organizator i inicijator je Sportski klub Oxigen iz Niša, pokrovitelj akcije i koorganizator je gradska opština Crveni Krst, uz tehničku podršku Sportskog centra Čair.​
 
 
- Ideja kojom smo se nosili jeste da deca čiji roditelji nemaju sredstava da im obezbede paketiće, program zabave i klizanja, igre i druženja na ledu, mogu da dobiju i paketiće, i Deda Mraza, kao i da proslave novogodišnje praznike sa bar malo više osmeha i uspomena. Imaćemo muziku i Deda Mraza koji će da deli paketiće deci, kažu iz Kluba.
 
- Zbog epidemiološke situacije, kratkog vremena realizacije kao i ograničenih resursa, ove godine će najviše 30 deteta uzrasta oko 10 godina da učestvuju u ovoj akciji. Ideja je da narednih godina kad uslovi budu bolji, veći broj dece iz Niša  učestvuje u ovom programu.
 
 
 
Akcija će se održati uz sve mere propisane od strane Kriznog Štaba, ograničen broj dece će biti na ledu, sve u skladu sa propisima i uslovima, navode iz Kluba.
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
jzj 23v
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: