Park Čair, na poligonu "kod mostića": Besplatna škola rolera i akcija Oxigen kluba u utorak i sredu

Izvor: Niški portal | 13-Jun-2022 | 07:19
Besplatna škola rolera je akcija Oxigen kluba koja treba da se održi u utorak i sredu, 14 i 15. juna u parku Čair, na poligonu kod "mostića". Akcija je već tradicionalna jer klub otvara vrata svim zainteresovanim kroz ovakve akcije već duži niz godina.
 
Svi zainteresovani će moći u ta dva dana od 18 časova da probaju veštine vožnje rolera sa iskusnim trenerima i animatorima, dok je zaštitna oprema obavezna.
 
"Besplatna škola rolera je ove godine pomalo kasnila zbog čudnog vremena, ali pošto klub ove godine slavi 18 godina rada, nećemo da ispustimo ove akcije ove sezone. Naravno, trudićemo se da ovo ne bude jedina akcija ove godine, a planiramo da uradimo i više manifestacija koje su prvenstveno namenjene deci najlmađeg uzrasta.", navode iz Kluba.
 
 
 

 
Ukoliko neko želi da zakaže trening sa opremom kluba za jedan dan besplatne škole rolera, može da se javi klubu preko Facebook strane Oxigena. Ova akcija traje na dalje, do kraja leta može svi zainteresovani da se jave i imaju probni čas sa opremom kluba.
 
"U Oxigen klubu smo ponosni na činjenicu da sva deca koja prođu obuku škole rolera kao i škole klizanja, savladaju veštinu skijanja vrlo brzo i kvalitetno. U toku leta planiramo i akcije boravka u prirodi kao i veslanja na jezerima sa decom i članovima", dodaju na kraju.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
GPC 7VQ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: