Porodici Karimanović uručeni ključevi novoizgrađenog sprata kuće

Izvor: Niški portal | 27-Dec-2022 | 10:29

Porodici Monike Karimanović iz Suvog Dola gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski simbolično je predala ključeve novoizgrađenog sprata njihove kuće. Dogradnja kuće završena je zahvaljujući angažovanju grada i akciji koja je pokrenuta.

Roditelji devojčice, Aleksandra i Robert Karimanović zahvalili su gradonačelnici na tome što je ispunila obećanje, kao i svim ljudima koji su im pomagali u protekle tri godine.

Hvala gradu što nam je omogućio dogradnju kuće i što imamo novi prostor koji je Moniki neophodan za život i učenje. Ovo je novi početak za nas, menja se sve iz korena i prezadovoljni smo. Hvala svima koji su nam pomagali, pre svega njenim školskim drugovima, nastavnicima, profesorima, rekla je Aleksandra Karimanović.

Osmesi i zadovoljstvo porodice Karimanović su najbolji pokazatelj koliko je značajno što smo zajedno uspeli da dogovoreno i ispunimo i da Monika konačno ima svoju sobu, svoj prostor i da može bezbrižno da nastavi svoje detinjstvo i odrastanje, izjavila je Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Ona je zahvalila svima koji su se odazvali pozivu grada, državnim, gradskim preduzećima, privatnim kompanijama i učestvovali u akciji dogradnje kuće porodici Karimanović.

Hvala i komšijama i svim ljudima dobre volje, hvala i porodici na strpljenju. Mislim da nisu verovali da će biti završena dogradnja kuće, i drago mi je što je upravo pred praznike sve gotovo, navela je gradonačelnica.

 

Grad Niš

Komentari
0
Pošalji komentar
pDQ P15
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: