Posle 30 godina opet otvoren smer za fizioterapeuta

Izvor: Niški portal | 13-Oct-2022 | 10:02
Posle 30 godina, u srednjoj školi ,,Branislav Nušić'' u Sokobanji, oformljen je novi smer za fizioterapeuta.

Prema rečima direktorke škole Ane Milićević novi smer je upisalo 30 đaka i svi oni će praksu obavljati u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti ,,Sokobanja''.

- Specijalna bolnica ,,Sokobanja'' je nastavna baza, i učenici će tamo obavljati praksu, tako da nam je saradnja sa njima neophodna i ostvaruje se na obostrano zadovoljstvo, izjavila je direktorka škole Ana Milićević za Niški portal.

Povodom 60. rođendana škole „Branislav Nušić" u Sokobanji organizovana je svečanost na kojoj je prisustvovala i dr Vesna Milanović direktorka Specijalne bolnice ,,Sokobanja''. Ona je u ime ustanove dobila zahvalnicu za dugogodišnju dobru saradnju sa ovom srednjom školom.

- U ime svih zaposlenih u Specijalnoj bolnici ,,Sokobanja'' zahvaljujem se na zahvalnici. Naša lepa i uspešna saradnja se nastavlja i na dalje. Znamo da se naša ustanova bavi rehabilitacijom odraslih i dece što znači da nam je ovaj kadar potreban i mnogo će nam značiti. Sa druge strane učenici će učiti i sticati znanje od naših najbolji fizioterapeuta i lekara sa dugogodišnjim radnim stažom, kaže dr Vesna Milanović direktorka Specijalne bolnice ,,Sokobanja''.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
kH1 suJ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: