Pozivamo vas da sutra dođete u Svečanu salu Univerziteta i da zajedno poslušamo Jovana

Izvor: Niški portal | 11-Sep-2018 | 08:49
Humanitarna organizacja "Nađi Raula" u saradnji sa Gradskom opštinom "Crveni Krst" organizuje predstavljanje knjige "I siromašni imaju san", autora Jovana Milića. Pored samog predstavljanja održaće se i panel diskusija na temu: "Diskriminacija siromašnih đaka i studenata". U prilogu Vam dostavljam detaljnu agendu sa svim učesnicima.
 
 
 
 
Svečano otvaranje zakazano je za sutra, 12.9.2018. od 12h u Svečanoj Sali Univerziteta u Nišu. Očekuje se da predstavljanje knjige i panel diskusiju zvanično otvori Gradonačelnik Niša gdin Darko Bulatović*. O knjizi će govoriti i : Tamara Kučan, poznata srpska književnica i jedna od najprodavanijih autorki za mlade iz Beograda, Hadži Ivan Redi, čuveni niški arhitekta i predsednik fondacije "Za lepši Niš", a prisutnima će se obratiti i direktor Centra "Mara" Miloš Ranđelović. Sve prisutne očekuje i nastup dečijeg hora "Leptirići" - OŠ "Ćele kula".
 
Po autorovoj želji, prihod od prodaje knjige biće prosleđen Centru "Mara", a na sutrašnjoj press konferenciji najaviće se i veliki događaj koji će biti organizovan sledeće godine sa ciljem da se pomogne ovom centru. Čitav ovaj događaj posvećen je humanosti i čovekoljublju. Takođe, sutra će biti predstavljena i pesma hora za migrante Pihcintu iz SAD-a posvećena ovom događaju.
 
Predstavljanje knjige "I siromašni imaju san - mladić koga je glad motivisala da menja svet" i panel diskusija, održaće se sutra 12.9.2018. od 12h u Svečanoj Sali Univerziteta u Nišu (Studentski trg br.2). Konferencija za novinare počinje u 11.50h kada se očekuje da se obrate Gradonačelnik Niša gdin Darko Bulatović*, direktor Centra "Mara" Miloš Ranđelović, srpska književnica Tamara Kučan, Niški arhitekta Hadži Ivan Redi i sam autor knjige.
 
 
 
 
 
PODACI:

 
Datum održavanja: 12.9.2018.
Predstavljanje knjige i panel diskusija: "I siromašni imaju san"
Mesto održavanja: Svečana sala Univerziteta u Nišu
Vreme za novinare: 11.50 - 12.05
Komentari
0
Pošalji komentar
0ah pEW
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: