Prijava tužilaštvu zbog napada na lekara hitne

Izvor: H.P. | 22-Mar-2016 | 09:47

Niška Policijska uprava podnela je jutros Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu  krivičnu prijavu protiv S.A. (40) i njenih roditelja zbog incidenta u ordinaciji Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u noći i zmeđu nedelje i ponedeljka. Kako je rečeno Niškom portalu, u tužilaštvu će odluka o daljem postupku na osnovu ove prijave biti doneta najverovatnije već danas, odmah pošto budu utvrđene sve okolnosti ovog nemilog događaja.

Podsećamo, oko 02,30 časa u noći između nedelje i ponedeljka, S.A. je posle pregleda u hitnoj pomoći nezadovoljna dobijenom terapijom sa roditeljima ponovo upala u ordinaciju u kojoj je dr Vladimir Jovanović već imao drugog pacijenta, vređala ga i fizički ga napala. Dr Jovanović zadobio je povrede glave i ruke zbog čega je prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je zbrinut.

U intervenciji partole niške policije napadači, S.A. i njeni roditelji su pronađeni i saslušani, potom je izjavu pripadnicima MUP-a dao i napadnuti i povređeni lekar i na osnovu svega tužilaštvu je prosleđena krivična prijava.

Komentari
0
Pošalji komentar
vSu TrN
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: