Radnički ipak sa navijačima sutra protiv Vojvodinom

Izvor: S.P. | 05-Apr-2016 | 14:15

Prvenstveni susret 29.kola Super lige Radnički će sutra sa Vojvodinom na svom Čairu ipak odigrati uz prisustvo ljubitelja fudbala, odlučili su organi FSS. Prvobitna kazna izrečena niškom superligašu od igranja jedne utakmice pred praznim tribinama preinačena je u novčanu što je u klubu primljeno sa velikim zadovoljstvom.


„Nije isto igrati pred praznim tribinama ili pred velikim brojem gledalaca, rekao je šef stručnog štaba Milan Rastavac. Dobro je to i za fudbal uopšte, ali i za Radnički i Vojvodinu jer ćemo imati prilike da pred gledaocima prikažemo svoje kvalitete i trenutne sposobnosti s obzirom da se i jedni i drugi borimo za vrh tabele. Spremili smo se odlično i posle pobede u Subotici očekujem osvajanje novih bodova i protiv mojih Novosađana“, rekao je trener Radničkog koji je iz Vojvodine došao u Niš.
Slično razmišlja i mladi Marko Mrkić. Centarfor Radničkog:

-Zna se da je Vojvodina veoma dobra i jaka i da će sigurno pokušati u Nišu da osvoji bodove. Ali, mi smo u seriji odličnih igara i rezultata i mislim da smo bliži osvajanju sva tri boda, rekao je Mrkić.
Susret Radnički-Vojvodina igra se u sredu i kao sve utakmice pretposlednjeg kola Super lige, pre početka plej ofa, počinje od 16 časova.

Komentari
0
Pošalji komentar
FT5 RmA
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: