Raspisan konkurs za firme, uskoro zamena stolarije uz pomoć države

Izvor: Niški portal | 21-Jul-2021 | 00:02
Sve opštine i gradovi u Srbiji raspisali su konkurse za zamenu stolarije i izolaciju kuća za šta pola plaća država, a pola građani.

Nakon objavljivanja liste privrednih subjekata koji su uzeli učešće u ovom programu, biće raspisan i Javni poziv za građane koji će potom moći da se prijavljuju. 
 
Dakle, ovaj konkurs sada odnosi se na firme i preduzeća, odnosno izvođače radova, a nakon što isti budu odabrani u skladu sa strogim kriterijumima sledi poziv za prijavljivanje građana. 
 


Opština Kuršumlija raspisala je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u realizaciji Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovodi Ministarstvo rudarstva i energetike u saradnji sa lokalnim samoupravama.

Javni poziv za privredne subjekte otvoren je do 02. avgusta 2021. godine i dostupan je na zvaničnom sajtu opštine Kuršumlija.

Opština Kuršumlija opredelila se za mere: Termičku izolaciju zidova, krova, tavanica i ostalih delova termičkog omotača prema negrejanom prostoru porodičnih kuća i stanova i zgrada, zamenu stolarije, nabavka i instalacija kotlova i nabavka i ugradnja toplotnih pumpi i prateće instalacije grejnog sistema za porodične kuće.

Ukupno raspoloživa sredstva podsticaja Opštine Kuršumlija i MRE za realizaciju AKTA iznose 4.000.000,00 dinara.
Komentari
0
Pošalji komentar
ABO Vqp
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: