Rastavac ruši granice i dnevni red

Izvor: S.P. | 16-Mar-2016 | 13:39

Izvanredni rezultati u prvenstvu Super lige u poslednje dve sezone donele su mladom i talentovanim treneru niškog Radničkog Milanu Rastavcu veliko priznanje – Fudbalski savez Srbije (FSS) proglasio ga je za najperspektivnijeg fudbalskog stručnjaka u našoj zemlji. Pod vođstvom Rastavca Radnički je u proleće 2015.godine uspeo da se spase ispadanja iz elitne lige naše zemlje, a već u ovoj, novoj sezoni sve ruši pred sobom. Zahvaljujući odličnim igrama, posebno na gostujućim terenima Radnički je u samom vrhu Super lige i sasvim je izvesno da će biti među osam najbolje plasiranih klubova i zaigrati u plej ofu.


Narednog petka, kada je zakazana sednica Skupštine FSS niškom treneru biće uručeno ovo priznanje.
Toga dana, međutim, prema ranije utvrđenom rasporedu odigravanja utakmica 27.kola Super lige, za 16 časova bila je zakazana prvenstvena utakmica koju Radnički igra protiv Novog Pazara na svom Čairu. S obzirom da se dva događaja – sednica Skupštine FSS i prvenstveni meč poklapaju, došlo je do korekcije u terminu igranja susreta Radnički-Novi Pazar. Utakmica je pomerena za sat kasnije, i počeće u 17 časova.
Istovremeno zbog uručenja priznanja niškom treneru Milanu Rastavcu promenjen je i dnevni red skupštine – umesto na kraju najperspektivniji fudbalski trener u Srbiji primiće nagradu na samom početku sednice, Uručenje priznanja je prva tačka dnevnog reda skupštine FSS.

Komentari
1
Pošalji komentar
m7w GWd
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: