Stravičan zločin u selu Knežica pored Niša

Izvor: H.P. | 08-Apr-2016 | 23:55

 Večeras, oko 21:30 ubijena je starica Deska Mišić (83), a njena unuka Milica Mišić (28) teško je ranjena u kući, u selu Knežica, u opštini Doljevac, nedaleko od Niša. Ubistvo i pokušaj ubistva su izvršeni, prema informacijama dobijenih od organa gonjenja, iz automatske puške, a po svemu sudeći zločin je delo meštanina, Gorana Ilića (45).  
Posle tragičnog događaja, ubica je pobegao u  svoju brvnaru na nekoliko kilometara iznad sela gde ima voćnjak i pčelinjak i gde se po svemu sudeći zapalio i izgoreo. Posle intervencije vatrogasaca i gašenja požara, ugljenisano telo Gorana Ilića pronađeno je u brvnari, a nakon uviđaja koji je izvršio zamenik višeg tužioca, posmrtni ostaci poslati su na obdukciju. U skoro do temelja izgorelom objektu, pronađeno je i oružje kojim je izvršen zločin. 
Pre nego što je na brdu iznad sela primećen požar, Knežica je bila blokirana skoro dva sata dok je trajala potraga za naoružanim ubicom i dok se neko od meštana, pošto se sumnjalo na Ilića, nije setio da on ima pčelinjak u voćnjaku, upravo na mestu gde je primećena vatra.  
Prema prvim informacijama, Ilić je došao u kuću ćerke ubijene Deske i majke ranjene devojke Milice oko 20:45 časova. Odmah po njegovom dolasku došlo je do svađe posle čega je on otišao iz kuće i ubrzo se vratio sa oružjem u rukama, ušao u kuću i počeo da puca. 
Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć prebacila je ranjenu devojku Milicu Mišić u niški Klinički centar, gde se lekari, kako se saznaje, bore za njen život. 
U Policijskog upravi u Nišu kratko su potvrdili da je u Knežici došlo do ubistva i pokušaja ubistva.  

Komentari
1
Pošalji komentar
br9 w7A
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: