Sumnja se da je brata zadavio golim rukama, pa pozvao lekare

Izvor: Niški portal | 09-May-2022 | 09:41
Grad Niš i naselje Komren potreslo je bratoubistvo koje se desilo u noći između 5. i 6. maja, kada je, kako se sumnja, Milan Grujić (43) ubio brata Sašu Grujića (52). Kako saznajemo, posle ubistva usledili su bizarni trenuci.

Naime, kako saznajemo, pre ubistva dvojica braće su sedeli u kući s komšijom i pili alkohol. Nakon odlaska komšije Milan je udavio brata, međutim, pozvao je komšiju oko pola 4 ujutru da dođe. On je u tom pozivu komšiji rekao da mu je bratu pozlilo.

Kako saznajemo, kad je komšija stigao, video je da je Milan brata obukao, okupao, obrijao, gotovo spremio za sahranu.

Milan je smrt bratovu prijavio odmah te noći, a mrtvozornik je ujutru došao. Ono što je bilo sumnjivo mrtvozorniku je masnica na oku ubijenog, i tako je klupko počelo da se odmotava.

Kako pričaju komšije, braća su imali raznih problema, a Milan je voleo i da popije.

- Milan je fizički jači, znao je da išamara starijeg brata, naročio kad ima dug u prodavnici - ispričale su komšije za Telegraf.rs.
 

 
Uhapšen
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsili su M. G. (1979) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on u noći između 5. i 6. maja ove godine, fizički povredio svog brata sa kojim je živeo u istoj kući, saopštila je Polilcijska uprava Niš.

Usled zadobijenih povreda pedesetdvogodišnji muškarac je preminuo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, M. G. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
Komentari
0
Pošalji komentar
j4H Fxr
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: