U Slavišu Dinčića Pigmu ispaljeno 14 hitaca

Izvor: H.P. | 23-Mar-2016 | 08:32

U sinoćnoj „sačekuši“ u Milentijevoj ulici u centru Niša ubijen je Slaviša Dinčić Pigma, rođen 1971.godine. Ovaj Nišlija ubijen u svom automobilu ispred porodičnog objekta svog bliskog rođaka u kojem je ubijeni privremeno i po svemu sudeći ilegalno živeo. Tokom uviđaja kod Dinčića su pronađena falsifikovana i lična dokumenta na ime druge osobe, ali je efikasnim radom forenzičara brzo identifikovan.

Policija od sinoć intenzivno traga za napadačem koji je žrtvi prišao iz mraka i iz neposredne blizine u Dinčića ispalio čak 14 hitaca, najviše u glavu i usmrtio ga, a potom pobegao sa mesta događaja. Pretpostavlja se da se radi o profesionalnom ubici.

Zločin se dogodio ispred objekta sa brojem 8 u Milentijevoj ulici u centru Niša. Po svemu sudeći, a na osnovu prvih informacija posle uviđaja koji su izvršili pripadnici kriminalističke policije niške PU i zamenik višeg tužioca u Nišu, ubistvo je dobro i dugo pripremano. Slaviša Dinčić Pigma poznat je organima gonjenja i u našoj zemlji i inostranstvu. Za njim je, potvrđeno je prošle noći u niškoj policiji, još pre nekoliko godina bila raspisana centralna poternica zbog izvršenja više različitih krivičnih dela, a za neka je bio i osuđen.

Prema pouzdanim saznanjima u Holadniji, gde je u poslednje vreme boravio, pre nekoliko godina već je na Dinčića pokušan atentat, ali je izbegao smrt i bio samo lakše ranjen.
Nedavno se Slaviša Dinčić Pigma pojavio iznenada u Nišu i sinoć je posle boravka sa prijateljima u kafe baru „Scena“ kod Narodnog pozorišta krenuo do stana da ostavi svoj automobil. Po prethodnom dogovoru po njega je trebalo oko 21 čas da dođu rođaci, sa kojima je planirao da ode u provod u jedan ugostiteljski objekat u Parku „Svetoga Save“. Čim je on, međutim, stigao u Milentijevu broj 8 i počeo da parkira automobil „golf“, ubica mu je prišao i likvidirao ga.
Ostale detalje, eventualne motive i razloge za ovaj zločin u klasičnoj sačekuši niška policija najavila je za danas.

Komentari
0
Pošalji komentar
Hbx kXi
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: