Ubistvo u klasičnoj „sačekuši“ u centru Niša

Izvor: H.P. | 22-Mar-2016 | 22:37

Nišlija star 45 godina, potvrđeno u policiji, ubijen u svom automobilu ispred porodičnog objekta u kojem je živeo. Policija odmah pokrenula intenzivnu potragu za napadačem koji je prišao žrtvi iz mraka i pucao iz pištolja iz neposredne blizine

Večeras oko 20,35 časova ispred objekta sa brojem 8 u Milentijevoj ulici u centru Niša, ubijen je muškarac star 45 godina, zvanično je potvrđeno u niškoj Policijskoj upravi. Prema prvim informacijama do kojih smo uspeli da dođemo ubistvo se dogodilo kada je Nišlija, koji je tu stanovao sa porodicom stigao svojim automobilom pred objekat i dok je parkirao vozilo na ulazu u dvorište. Za sada nepoznata osoba prišla je iz mraka automobilu i iz neposredne blizine ispalila više hitaca iz pištolja u njega i usmrtila ga. Saznaje se da je ubijeni u tom trenutku bio sam u automobilu.

O pucnjavi odmah su obavešteni policija i hitna pomoć. Već posle desetak minuta lekari hitne na mestu događaja konstatovali su smrt muškarca, čiji identitet policija, koja je odmah pokrenula intenzivnu potragu za napadačem i ubicom, još nije saopštila. Nedugo potom u prisustvu policije i zamenika višeg javnog tužioca započeo je i uviđaj o ovom ubistvu.

Ostale detalje ovog zločina u klasičnoj sačekuši niška policija najavila je za danas.

Komentari
0
Pošalji komentar
p26 vhC
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: