Veče akcije uz nastavak klasika- "Top Gan: Maverik" 26. maja u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Izvor: Niški portal | 20-May-2022 | 10:33
POSLE 30 GODINA TOM KRUZ  PONOVO U ČUVENOJ AKCIONOJ DRAMI
 
DUPLI BODOVI ZA KORISNIKE FILM KLUB KARTICE, POKLON ZA SVE POSETIOCE, A ZA NAJSREĆNIJEG SPECIJALNA  NAGRADA
 
Veče akcije uz nastavak klasika TOP GUN iz 1986. godine pod nazivom "TOP GAN: MAVERIK" biće održano četvrtak, 26. maja, u 20h u bioskopu Cine Grand Delta Planet, Niš. Svi korisnici Film klub kartice dobiće duple bodove povodom upriličenog filmskog događaja. Takođe, sve posetioce očekuje poklon, a najsrećnijeg posetioca i specijalna nagrada.
 
U najnovijoj akcionoj drami reditelja Josefa Kosinskog (Joseph Kosinski ), na veliko platno vraća se po ovoj ulozi decenijama poznat Tom Kruz ( Tom Cruise) kome društvo u uzbudljivoj filmskoj priči prave i Majls Teler (Miles Teller), Dženifer Koneli (Jennifer Connelly), Džon Ham (Jon Hamm,) Džej Elis ( Jay Ellis ), Dejvis i Ed Haris (Davis i Ed Harris ) i drugi.
 

 
O FILMU
 
Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit “Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.
 
Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve ni jedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak “Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog “Gus”.
 
Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.
Komentari
0
Pošalji komentar
WYD s2G
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: