Vozač „Audija" koji se zakucao u prodavnicu od ranije poznat policiji?

Izvor: Niški portal | 09-May-2022 | 10:41
Pet osoba je povređeno, od kojih troje teže, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nešto pre ponoći u nedelju u Nišu kada je vozilo marke "audi" udarilo u taksi vozilo marke "tojota". Vozilo marke  „audi" kruševačkih tablica krećući se velikom brzinom udarilo je u taksi vozilo marke Tojota, oborio znak, a zatim se zakucao u prodavnicu.

U nezgodi koja se dogodila u centru Niša u Dušanovoj ulici, teže su povređeni vozač "audija" i muškarac i devojka koji su bili u tom vozilu, a lakše je povređen jedan muškarac koji je takođe bio u "audiju".
 


Lakše povrede zadobio je i vozač taksija.

Automobilom marke ,,audi" kruševačkih registarskih tablica upravljao je Nišlija M.Z. (34) od ranije poznat policiji po navodno debelim dosijeom a u autu su se nalazili njegovi sugrađani P.S. (27) i A.Ž. (26).

Svi su zbrinuti u Urgentnom centru u Nišu. Tri osobe su nakon ukazane pomoći puštene kući, a dve su zadržane na Klinici za ortopediju - muškarac sa prelomom butne kosti i palca koji će biti operisan i devojka sa prelomom nadlaktice, oboje stabilnih vitalnih parametara.

Izvršen je uviđaj na licu mesta i obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, a uzrok nezgode se utvrđuje.
Komentari
0
Pošalji komentar
JhI aoQ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: