Žena poginula, muškarac teško povređen: Teška saobraćajna nesreća

Izvor: Niški portal | 17-Jan-2022 | 15:30
U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 3 sata dogodila kod žutog mosta u blizini sela Mramor poginula je žena S.S.(51) iz sela Pejkovac kod Žitorađe, a suvozač S.M. (50) iz sela Krušce je zadobio tom prilikom teške telesne povrede.

- Još se ispituje uzrok nesreće. Žena je bila na na mestu vozača, a istragom će se utvrditi zašto je udarila u ogradu puta - rečeno je za Kurir u policiji.

Ova tragedija dogodila se Topličkog partizanskog odreda u blizini skladišta razne robe.
 


- To je puklo kao grom iz vedra neba. Onda se čula neka škripa. Ma, jezivo. Policija se stvorila odjednom tu i blokirali su ceo taj deo. Neko od kolega ovde je zvao Hitnu pomoć, a čuli smo odmah da na žalost ima mrtvih, rekao nam je jedan od čuvara skladišta.

Na licu mesta se vidi da je udar bio izuzetno jak. To se uočava po tome što je bankina razvaljena, a betonska bandera u koju je žena udarila je prepolovljena. Od siline udarca bandera je iščupana iz zemlje.

- S.M. je primljen u Urgentni centar sa politraumama, svestan je, komunikativan i trenutno traje dijagnostika povreda- rečeno nam je u Univerzitetsko Kliničkom centru.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
TMu Ewn
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: