Žena povređena u sudaru tri vozila, udes izazvao pijani vozač?

Izvor: Niški portal | 23-Jun-2022 | 00:12

Jedna osoba povređena je u lančanom sudaru tri automobila koji se dogodio juče na raskrsnici ulica Dragiše Cvetkovića i Sremske u Nišu.

U sudaru su učestvovali automobili marke "opel antara", "sitroen" i "kia" a posle udesa intervenisala je Hitna pomoć koja je jednu povređenu ženu staru 53 godine odvezla u Urgentni centar kliničkog centra u Nišu.

Crvena "kia" je bila ispred semafora a iza nje je dolazio "sitroen" kada je "opel" ušao u krivinu i prešao na drugu stranu. Prvo je udario u "Kiu", u prednju levi deo vozila, pa u "sitroen". Hitna pomoć je odvezla ženu iz "kie". Da li se samo uznemirila ili ima i povrede, utvrdiće u Urgentnom centru, priča za "Blic" jedan od očevidaca.


Policija je alkotestirala vozače i utvrđuje uzrok udesa. Prema nezvaničnim saznanjima, vozaču za koga se sumnja da je izazvao udes, detektovano je prisustvo alkohola u krvi, u količini većoj od dozvoljene. No, zbačino još uvek nije poznato koliko je promila alkohola on imao u krvi.

Žena koju je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, podvrgnuta je dijagnostici po trauma protokolu. Nju su pregledali grudni hirurg i neurohirurg i stavljena joj je zaštitna kragna na vrat, ali još uvek nije poznat stepen njenih povreda.

Komentari
0
Pošalji komentar
NAY SwH
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: